Meet our artists

Gerrit

Tattoos | Piercings

Een rasechte artiest in hart en nieren. Destijds begonnen in een kleine garagebox te Nazareth en nu uitgegroeid tot een succesvolle Tattoo & Piercings studio “Tattoo Le Roy”. Reeds 19 jaar gevestigd te Oudenaarde, in het hart van de Vlaamse Ardennen.

Destijds begonnen met de toen enorm populaire tribals en doorheen zijn 35 jaar aan ervaring uitgegroeid tot een artistieke duizendpoot.
Van portretwerk tot fijn lijnwerk, geen enkele opdracht kent nog geheimen voor hem.

Moari, realisme, mandala/kantwerk, old skool, geometrie … In een steeds evoluerende wereld kan deze artiest met zijn jaren ervaring alle opdrachten aan.

Neelke

Advies Inspiratie Piercings

 

Sinds enkele jaren versterkt deze jonge en gepassioneerde dame het team van Tattoo Le Roy. Samen met Gerrit verdiept zij zich in de wondere verhalen die onze klanten met zich meedragen en willen verwezenlijken in een stukje unieke kunst op het lichaam.

Heb je goede ideeën maar kun je niet beslissen? Nood aan een inspirerende babbel? Kom gerust even langs in onze shop en drink een kopje koffie terwijl Neelke met plezier naar uw verhaal luistert en advies geeft.

Ook in de wereld van piercings is Neelke het ideale aanspreekpunt. Heb je moeilijkheden bij het aankopen en/of vervangen van een piercing? Heb je nog vragen omtrent het plaatsen van een piercing? Neelke zal u met plezier verder helpen.

Do you like what we do?

Never miss one of our special creations.
Follow us online and get in touch!